Bra humor

Jag gillar sånt som är roligt och jag gillar smart humor. (Jag gillar dålig humor också, men det är en annan femma.) Jag gillar stand up-komiker som kan driva med det mesta och komma undan med det, som Eddie Izzard, George Carlin med flera. Sverige har ganska många bra komiker men nu har en nytt ansikte nått den svenska humor-scenen. Fast riktigt så nytt är det inte heller, hon har en egen blogg och har figurerat på YouTube ett tag, men nu har hon tagit steget ända in i SVT Play. Jag talar förstås om Ana Gina Show. Jag såg första avsnittet idag och jag tyckte det var kul, skrattade högt ett par gånger. Roligast är förstås när hon kör sina karaktärer. Ni som är nyfikna kan kolla på avsnittet här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge