En höstdag

Jag är väldigt trött just nu, kanske lägger jag mig tidigare än vanligt sen. Besöken har duggat tätt här hemma, först kom Becca och Danne och det bjöds på nybakta scones och omelett. Jag hade bett Becca att hjälpa mig ta foton till bloggen, främst till infosidan. Fototagningen gick över förväntan och jag blev nöjd med många bilder. (Vilket är ovanligt för jag tycker inte att jag är så fotogenisk, men Becca är så duktig!) Det var skönt väder ute och jag passade på att använda min nya jacka och byxor, samt drog på mig ett par boots från Björn Borg som jag köpte för flera år sedan men nästan aldrig använt. På eftermiddagen var det dags för Natalia att komma över för en massa prat och skratt och tedrickande i mängder. Hon är en sprudlande person som alltid får mig att känna mig så peppad. Jag blir inspirerad av hennes livsglädje och drivkraft, passa på att kolla in hennes projekt. Det kommer bli hur stort som helst.

Tyvärr hann jag inte ta några bilder på mina nya outfits men det kan nog vänta. Vad jag däremot vill visa är en otroligt vacker bild på mig och Becca, tagen av Danne. Jag blir glad så fort jag tittar på den. Visst är vi fina?

Jag och Rebecca

15 tankar kring ”En höstdag

 1. Rebecca

  Vad fint det blev! 🙂 Det var kul och skönt att du blev så nöjd <3

  Den där bilden är superfin. Jag ska absolut framkalla den och rama in den 😀

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Eller hur! Jag är verkligen helnöjd. Du vet hur man visar mig från min bästa sida! 😉
   Att rama in den här bilden var verkligen ingen dum idé. Tror det finns nåt ställe som kan skriva ut högupplösta bilder och skicka till en. Jag skulle vilja ha det här fotot i stor ram på väggen! 🙂

   Svara
   1. Rebecca

    Äsch, du var en toppenmodell! 😀

    Hihi, vilken grej! Det vore kul att ha. Såg förresten att jag fått pengar av dig igår – men 200! Och så chokladen också. Du är för snäll ^^;; Och fyndig (bildjett) ;D <3 <3

    Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Haha, ja jag försökte mitt bästa. ;D
     Japp, 200! ^__^ Det var det minsta jag kunde göra. Tänkte först skriva ”bildjet” (jet som att du kom över i jet-fart!) men jag tänkte att två ordvitsar i ett enda ord kanske var lite överdrivet. XD <3<3

     Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Är det min kära Firefly som är här och hälsar på? 😀 Ja, såhär ser jag tydligen ut! 🙂 Fast ibland har jag glasögon på mig istället för linser.

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack sötaste! Jag får komma ihåg att jag är fotogenisk nästa gång det vankas bilder. ;D
   Klart jag länkar! Jag kommer vråla från hustaken när sidan lanseras på riktigt. 😀 Love you back!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge