För alla oss som älskar sånt som är sött

Vit Totoro skapad av Pernilla Kung

Min fina vän Pernilla, som sedan några år tillbaka är bosatt i USA, har öppnat upp en liten internetbutik. Där kan man köpa små söta ”charms” (vad kallar man det på svenska?) inspirerade av bland annat Studio Ghiblis film Min granne Totoro. Det är så gulligt, sött och japanskt att jag bara tar mig för pannan och slänger fram VISA-kortet i samma veva. Här ska köpas! Det var länge sen jag såg något som är såhär bedårande och jag är så stolt över Pernilla. Fatta vilken kreativitet den människan har! Och vilken perfekt julklapp sen…

Till internetbutiken

Och till alla oss som gillar Ghibli-filmer och framför allt Hayao Miyazakis karaktärer – ta en titt på den här underbara bilden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge