Dagens fynd

Shoppingen med mamma gick över förväntan. Jag lyckades komma över ett antal plagg som jag är mycket nöjd med. Foton kanske dyker upp imorrn, men för närvarande får ni nöja er med text.

Jag hade ställt in mig på att handla en kappa på KappAhl, men då den inte fanns i lager så dök vi in på Lindex istället. Där snubblade jag över en jacka som har ett otroligt skönt material och bra passform. Den har söta detaljer och känns riktigt väl designad. Det skadar inte heller att den nästan har samma färg som mina nya boots och väska. Passade också på att köpa två par leggings från deras Magic-serie. Jag är inte van att ha så tajta byxor, men de sitter som ett smäck och är verkligen sköna. Två par blev det – bra köp! Inne på H&M köpte jag den där randiga klänningen som man för tillfället kan se på stora affischer i tunnelbanan, t ex. Ganska mysig faktiskt och kommer passa bra till alla strumpbyxor som jag numera äger. Inne på VILA föll jag för en basic och lite längre top – valde färgerna beige och svart. Mamma hittade ett par strumpbyxor med ett intressant mönster, så jag norpade dem också.

När vi kom hem efter 4 timmars vandrande i butiker var vi ganska trötta. Men jag är så glad över min höstgarderob och jag är så stolt över att jag vågar testa nya saker vad gäller kläder. Något som jag uppskattar hos mig själv, är min förmåga att skapa en inre bild av hur jag vill se ut, letar upp de kläderna och slutresultatet blir så som jag hade tänkt mig. Kanske inte alla gånger, men alla de senaste inköpen har varit ”spot on”. T o m mamma har fått ändra åsikt, även om hon varit skeptisk till vissa saker (som de tajta byxorna t ex). Men bäst av allt är att jag köper kläder oftare än vad jag nånsin gjort. Förut köpte jag kläder kanske 1 eller 2 gånger per år och tja, det blir ju aldrig roligare än vad man gör det till.

Imorgon kommer det vara full rulle här hemma. Becca och Danne kommer över några timmar då Becca ställer upp och hjälper mig ta foton till bloggen. Jag tycker alltid att hennes foton blir så fina. Lite senare på eftermiddagen kommer Natalia och det är en månad sedan vi sågs sist så det ska verkligen bli skönt att kramas och pratas igen. Jag passar på att bjuda på hembakade scones med färskost och marmelad. Men nu är det dags att sova. God natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge