Det här med utseende (bloggens alltså)

Det här med design är ju ganska viktigt i en blogg. Vad är det för intryck man vill ge, vilken ton vill man sätta osv. Designen är ju trots allt det första folk ser och förhoppnings så vill folk stanna kvar och läsa, istället för att surfa vidare. Jag funderade länge och väl innan jag valde nuvarande tema, men jag är fortfarande inte 100% säker på att det är detta jag ska ha. (Något som är ganska irriterande är att bloggen byter textstorlek. På jobbet ser det ut på ett sätt, kollar jag hemma sen så har den ändrat, och så ändrar jag tillbaka, men samma sak upprepas gång på gång.)
Det är ett litet huvudbry. I hemlighet testar jag olika alternativ, och vissa är faktiskt väldigt trevliga (men har för mycket engelska i temat, vilket jag inte vill ha). Kanske byts bloggens utseende nån gång, lite tillfälligt, eller långvarigt, fast utan förvarning. Jag gillar design. Jag är ganska sur på mig själv att jag inte har lärt mig CSS ännu. Kanske är det något man ska ge sig fan på att göra nästa år? Då skulle man inte behöva förlita sig på andra människors design.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge