I kylan

Utomhus är det nu nästan -14 grader. Jag har ca 19 grader varmt här inne. Motvilligt höjde jag elementens värme till 2 (av 6) nyss. Jag försöker att inte bli beroende av värmen, försöker att bemästra kylan. Det är svalast i mitt sovrum, jag har hört att man sover bättre då. Jag vet inte om det är sant. Däremot vet jag att jag har blivit snuvig, kanske för att jag sover i ett alldeles för kallt rum. Jag är trött och jag känner mig förjävlig. Borde få en medalj som orkade gå upp och äta frukost i vanlig ordning. Kanske borde jag lägga mig redan klockan åtta ikväll…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge